Jaunā Rīgas teātra izrāžu saraksts

Sarakstā hronoloģiski apkopotas Jaunajā Rīgas teātrī iestudētās izrādes kopš tā pastāvēšanas pirmsākumiem.

1993. gadāLabot

1994. gadāLabot

1995. gadāLabot

  • 1995.02.14. Franks Vēdekinds "Pavasara atmoda". Rež. Juris Rijnieks.
  • 1995.03.27. Pērs Ulovs Enkvists "Lūša stundā". Rež. Aivars Helds.
  • 1995.04.10. Antonio Buero Valjeho "Liesmojošā tumsa". Rež. Alvis Hermanis.
  • 1995.04.29. Maikls Vaits "Ārprātīgās piezīmes". Rež. Māra Ķimele.
  • 1995.04.29. "Prieki virtuvē". Rež. Aivars Helds.
  • 1995.05.19. Hermanis Paukšs "Brālīša Trusīša rotaļas". Rež. Uģis Tīrums.
  • 1995.08.16. "Tranzīta sistēma 2000". Rež. Alvis Hermanis.
  • 1995.09.21. Henrijs Pērsels "Feju karaliene". Rež. Māra Ķimele, Maikls Fīlds.
  • 1995.10.11. Frīdrihs Dirrenmats "Vecās dāmas vizīte". Rež. Markuss Coners.

1996. gadāLabot

1997. gadāLabot

1998. gadāLabot

1999. gadāLabot

2000. gadāLabot

2001. gadāLabot

2002. gadāLabot

2003. gadāLabot

2004. gadāLabot

2005. gadāLabot

2006. gadāLabot

2007. gadāLabot

2008. gadāLabot

  • 2008.02.13. Adams Rapps "Sarkano lukturu ziema". Rež. Ilze Olingere.
  • 2008.03.05. Ļevs Tolstojs "Dzīvais mironis". Rež. Māra Ķimele.
  • 2008.03.18. "Ūdens atmiņas" (pēc Eiripīda lugas "Mēdeja" motīviem). Rež. Elīna Cērpa.
  • 2008.09.03. Juha Jokela "Fundamentālists". Rež. Inese Mičule.
  • 2008.10.09. Verners Švābs "Prezidentes". Rež. Liena Šmukste.
  • 2008.10.23. Džons Osborns "Atskaties naidā". Rež. Varis Piņķis.

2009. gadāLabot

2010. gadāLabot

  • 2010.02.10. Jasmīna Rezā "Slaktiņa dievs". Rež. Ilze Olingere.
  • 2010.03.18. "Jāņonkulis" (Antons Čehovs "Tēvocis Vaņa"). Rež. Māra Ķimele.
  • 2010.04.08. "Melnais piens". Rež. Alvis Hermanis.
  • 2010.04.14. "Ziedonis un Visums". Rež. Alvis Hermanis.
  • 2010.05.14. "Skolotājs Jāps un klase" (pēc Žaka Frīnsa stāstu motīviem).
  • 2010.05.16., Vīne, 08.28., Rīga. "Kapusvētki". Rež. Alvis Hermanis.
  • 2010.10.15. Viljams Šekspīrs "Otello". Rež. Māra Ķimele.
  • 2010.11.10. Ivans Viripajevs "Deli deja". Rež. Ilze Olingere.

2011. gadāLabot

2012. gadāLabot

2013. gadāLabot

2014. gadāLabot

2015. gadāLabot

2016. gadāLabot

2017. gadāLabot

2018. gadāLabot

2019. gadāLabot

  • 2019.01.04. "Apmānītā" (pēc Tomasa Manna stāsta motīviem). Rež. Uldis Tīrons.
  • 2019.03.01. "Atnāc mani vēl satikt" (veltīta 20. gs. latviešu dzejniecēm). Rež. Alvis Hermanis.
  • 2019.04.02. "Vēstures izpētes komisija". Rež. Alvis Hermanis.
  • 2019.09.12. Īzaks Baševiss Zingers "Vēlā mīla" (izmantoti īsie stāsti "Seanss" un "Vēlā mīla"). Rež. Alvis Hermanis.
  • 2019.10.31. "Meklējot Spēlmani" (dramaturģija: Justīne Kļava). Rež. Gatis Šmits.
  • 2019.11.21. "Baltais helikopters" (par pāvestu Benediktu XVI). Rež. Alvis Hermanis.
  • 2019.12.04. "Bītlu jaunais albums". Rež. Alvis Hermanis.
  • 2019.12.18. "Svaigās asinis". Rež. Alvis Hermanis.

2020. gadāLabot

  • 2020.01.16. "Zalkša līgava" (pēc Aspazijas lugas "Zalša līgava"). Rež. Inga Tropa.