Atvērt galveno izvēlni

2017. gada Grand Prix Cycliste de Montréal

2017. gada Grand Prix Cycliste de Montréal Cycling (road) pictogram.svg
Sacensību informācija
Sacensības8. Grand Prix Cycliste de Montréal
Kategorija2017. gada UCI Pasaules tūre 1.UWT
Datums2017. gada 10. septembris
Distance205,7 km
ValstsCAN Kanāda
StartsMonreāla
FinišsMonreāla
Komandas20
Braucēji startā160
Braucēji finišā101
Vidējais ātrums38,272 km/h
Rezultāti
UzvarētājsITA Djego Ulisi (UAE Emirates)
OtraisESP Hesuss Herrada (Movistar)
TrešaisNED Toms Jelte Slagters (Cannondale-Drapac)
Kalnu karalisNED Bauke Mollema (Trek-Segafredo)
20162018 ▶
Dokumentācija Wikidata-logo S.svg

2017. gada Grand Prix Cycliste de Montréal bija šosejas riteņbraukšanas viendienas sacensības, kuras notika 10. septembrī. Tā bija 8. reize, kad notika Grand Prix Cycliste de Montréal sacensības un tās bija 34. sacensības 2017. gada UCI World Tour kalendārā.[1][2]

Sacesnībās uzvarēja Djego Ulisi (UAE Team Emirates).

Satura rādītājs

KomandasLabot

Tā kā Grand Prix Cycliste de Montréal bija UCI World Tour sacensības, visas 18 UCI WorldTeam komandas tika ielūgtas un dalība tām bija obligāta. Papildus tika uzaicināta UCI profesionālā kontinentālā komanda Israel Cycling Academy un Kanādas nacionālā izlase, veidojot 20 komandu pelotonu.

WorldTeam komandas (18)
  1.   AG2R La Mondiale
  2.   Astana
  3.   Bahrain-Merida
  4.   BMC Racing
  5.   Bora-Hansgrohe
  6.   Cannondale-Drapac
  7.   FDJ
  8.   Lotto-Soudal
  9.   Movistar
  10.   Orica-Scott
  11.   Quick-Step Floors
  12.   Dimension Data
  13.   Katusha-Alpecin
  14.   Lotto NL-Jumbo
  15.   Sky
  16.   Sunweb
  17.   Trek-Segafredo
  18.   UAE Emirates
Profesionālā kontinentālā komanda
  1.   Israel Cycling Academy
Nacionālā izlase
  1.   Kanāda
 

RezultātiLabot

[3]

 Kopvērtējums
BraucējsValstsKomandaLaiks
1. Djego Ulisi   ItālijaUAE Emirates5h 22' 29"
2. Hesuss Herrada   SpānijaMovistar+ 0"
3. Toms Jelte Slagters   Nīderlandes KaralisteCannondale-Drapac+ 0"
4. Jans Bakelantss   BeļģijaAG2R La Mondiale+ 0"
5. Bauke Mollema   Nīderlandes KaralisteTrek-Segafredo+ 6"
6. Tonijs Galopēns   FrancijaLotto-Soudal+ 11"
7. Gregs Van Avermāts   BeļģijaBMC Racing+ 16"
8. Maikls Metjūss   AustrālijaSunweb+ 16"
9. Peters Sagans   SlovākijaBora-Hansgrohe+ 16"
10. Seps Vanmarke   BeļģijaCannondale-Drapac+ 16"
Avots: ProCyclingStats


AtsaucesLabot

  1. «UCI expands WorldTour to 37 events». Cycling News. Skatīts: 2016. gada 2. oktobris.
  2. «The UCI reveals expanded UCI WorldTour calendar for 2017». UCI. Skatīts: 2016. gada 2. oktobris.
  3. ProCyclingStats profils

Ārējās saitesLabot