Attēls:Багатонаціональне українсько-американське командно-штабного навчання «Rapid Trident – 2018» (43748316764).jpg

Sākotnējais fails (3 000 × 2 000 pikseļi, faila izmērs: 388 KB, MIME tips: image/jpeg)

Kopsavilkums

Apraksts

3 вересня, на базі Міжнародного центра миротворчості та безпеки Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулось відкриття багатонаціонального українсько-американського командно-штабного навчання із залученням військ «Rapid Trident – 2018». У церемонії взяли участь особовий склад та командири контингентів всіх країн-учасниць навчання, співкерівники навчання від України – генерал-майор Едуард Москальов від Сполучених Штатів Америки – полковник Тім Клівленд, представники державних органів країн-співкерівників та учасників навчання. —Ці навчання є унікальною можливістю для всіх командирів перевірити боєздатність своїх підрозділів, відпрацювати тактику дій спільно на одній території, — сказав співкерівник навчань з американського боку полковник Тім Клівленд. Також він додав, що це дуже велика можливість для країн союзників та партнерів попрацювати з українською стороною, передавати досвід і вчитися самим. Цьогорічний «Репід Трайдент - 2018» є наймасштабнішим спільним сухопутним навчанням підрозділів Збройних Сил України, інших військових формувань України (Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України та Управління Державної охорони) та військових підрозділів іноземних держав. У ньому беруть участь військові підрозділи 10 країн-членів НАТО та 4 країн – партнерів НАТО, всього – 14 країн, а саме – Україна, США, Азербайджан, Болгарія, Велика Британія, Грузія, Данія, Канада, Литва, Молдова, Німеччина, Румунія, Польща, Туреччина. Також у цьогорічному «Репід Трайдент-2018» беруть участь військовослужбовці багатонаціональної Литовсько-Польсько-Української бригади імені великого гетьмана Костянтина Острозького. До навчання залучено понад 350 одиниць техніки 2200 тис. військовослужбовців, які тренуються на Яворівському військовому полігоні. Навчання триватимуть 2 тижні (до 15 вересня включно) та складатимуться з двох фаз - командно-штабної та польової. За цей час українські військові та їх колеги з країн – партнерів відпрацюють низку завдань як бойового, так і логістичного та гуманітарного характеру.

Важливою особливістю навчання є те, що з українського боку переважну частину учасників складають військовослужбовці однієї із механізованих бригад Сухопутних військ Збройних Сил України, які мають безпосередній і зовсім нещодавній  досвід бойових дій у найгарячіших місцях району проведення Антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей. 

Проведення «Репід Трайдент – 2018» стане ще одним важливим кроком з посилення спроможності Збройних Сил України та інших військових формувань до вирішення завдань із захисту держави та збереження її територіальної цілісності. Цьому сприятиме подальше поглиблення тактичної та оперативно-тактичної сумісності української армії зі збройними силами країн-партнерів, що є необхідною передумовою ефективності спільних дій як у випадку відбиття збройної агресії, так і під час операцій миротворчого та стабілізаційного характеру в складі коаліційних сил. — США беруть участь у цих навчаннях через те, що ми підтримуємо суверенітет і територіальну цілісність України. Ми міцніші коли ми діємо разом – це істинна, як для військових так і всього громадянського суспільства , — зазначила Посол США в Україні Марі Йованович.

Об’єднаний прес-центр Rapid Trident – 2018
Datums
Avots Багатонаціональне українсько-американське командно-штабного навчання «Rapid Trident – 2018»
Autors Ministry of Defense of Ukraine
Citas versijas

Licence

w:en:Creative Commons
atsaucoties nemainot licenci
Šis fails tiek izplatīts saskaņā ar licences Creative Commons Atsauce-Līdzīgi Noteikumi 2.0 Vispārējiem noteikumiem.
Jūs varat brīvi:
  • koplietot – kopēt, izplatīt un pārraidīt darbu
  • remiksēt – pielāgot darbu
Saskaņā ar šādiem nosacījumiem:
  • atsaucoties – Tev ir jānorāda autors, saite uz licenci un to, vai veiktas kādas izmaiņas. To var darīt jebkādā saprātīgā veidā, bet ne tādā, kas norādītu, ka licencētājs atbalsta tevi vai veidu, kā tu izmanto šo darbu.
  • nemainot licenci – Ja tu miksē, pārveido vai izmanto materiālu, tev savs devums jāpublicē ar to pašu vai saderīgu licenci kā oriģināls.
This image was originally posted to Flickr by Ministry of Defense of Ukraine at https://flickr.com/photos/140624011@N02/43748316764 (archive). It was reviewed on 2018. gada 30. decembris by FlickreviewR 2 and was confirmed to be licensed under the terms of the cc-by-sa-2.0.

2018. gada 30. decembris

Captions

Pievieno vienas rindiņas aprakstu, ko šis fails attēlo

Šajā failā attēlotais

attēlo

Šai īpašībai ir vērtība, bet tā ir nezināma

3 septembris 2018

Faila hronoloģija

Uzklikšķini uz datums/laiks kolonnā esošās saites, lai apskatītos, kā šis fails izskatījās tad.

Datums/LaiksAttēlsIzmēriDalībnieksKomentārs
tagadējais2018. gada 30. decembris, plkst. 22.162018. gada 30. decembris, plkst. 22.16 versijas sīktēls3 000 × 2 000 (388 KB)TmTransferred from Flickr via #flickr2commons

Šo failu neizmanto nevienā lapā.

Globālais faila lietojums

Šīs Vikipēdijas izmanto šo failu:

Metadati